Trainers

Trainers

Leuk je te ontmoeten!

Wij zijn Fitgeheim, je kan bij ons terecht voor sport met persoonlijke aandacht. We geven Bootcamps en Personal trainingen met focus op jouw lange termijn doelen. Als trainers zijn we er voor iedereen die fit, blessurevrij en gezond wil blijven. Het draait helemaal om jouw wensen en doelen. Je kan vaak meer dan je zelf denkt en wij helpen je daarbij. Dat doen we met oog voor detail én met veel plezier!

De trainers van Fitgeheim
Onze trainers kiezen wij zorgvuldig uit. Wij vinden het belangrijk dat de trainers hun talenten gebruiken om jou verder te helpen. Als iedereen doet waar hij of zij goed in is dan merk je dat als deelnemer. Je staat beiden in je kracht en dat zorgt voor de beste resultaten. Wij stellen onze trainers graag aan je voor.

Plan je gratis proefles

Collin – Trainer en oprichter
Trainer Collin Oosthof is de oprichter van Fitgeheim. Een sportliefhebber en bedenker van onze bekende 7 fitgeheimen. Collin is gek op verschillende sporten, maar je maakt hem ook blij met een hele dag low & slow barbecueën. Goed eten en bewegen, de perfecte combinatie.

“Ik ben een echte sportliefhebber en daarom oprichter van Fitgeheim. Naast trainer ben ik ook echtgenoot, vader en groot liefhebber van lekker eten en drinken.

Ik probeer altijd door te leren als trainer en sporter. Vanuit mijn ervaring in het Nederlands team van het topschermen heb ik de 7 Fitgeheimen ontwikkeld. Die 7 geheimen vormen samen het fundament van een leven lang fit zijn. Niet iedereen hoeft topsporter te zijn, maar met de juiste trainingstechnieken kan jij op jouw persoonlijke top presteren. Fitter worden, afvallen of sterker worden is een spel dat je simpel moet houden. Daar zet ik mij iedere dag voor in!”

Niels – Trainer
trainer-NielsTrainer Niels is een van onze trainers tijdens de bootcamps, surprise bootcamps en personal trainingen. Tijdens zijn opleiding Sport en Bewegen is hij in aanraking gekomen met Fitgeheim en inmiddels onmisbaar in het team.

“In mijn vrije tijd doe ik aan kitesurfen, pianospelen, snowboarden of andere outdoor sporten. Tijdens eerdere banen heb ik gewerkt als surf- en snowboardinstructeur en nu kan je mij vinden als trainer bij Fitgeheim. Ik ben hier begonnen tijdens mijn stage en inmiddels heb ik heel veel kennis mogen opdoen om jou te helpen. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk bij Fitgeheim is het inzetten van mijn eigen specialiteiten. Ik vind het belangrijk dat mensen alles uit de training halen wat er op dat moment in zit. Daar help ik je graag bij. Wanneer kom jij mee doen?”

Ontmoet onze trainers

Wil jij samen met onze trainers werken aan een fitter leven? Onze lessen draaien om jou! Wij bieden verschillende trainingen aan en luisteren altijd naar jouw wensen. Samen werken we aan gezonde resultaten voor de lange termijn.

Schrijf je nu in!

Ben jij de trainer die mensen graag in beweging krijgt? Als trainer bij Fitgeheim stel je uitdagende trainingen samen en luister je naar de wensen van de deelnemers. “Wij maken jou fit, krachtig en energiek’’, vanuit dit statement helpen wij ondernemers, bedrijven en particulieren naar de fitste versie van hunzelf. Benieuwd?

Bekijk onze vacatures